Merkbekendheid

Wat is jouw boodschap? Wie wil je bereiken? Waar zit je doelgroep?

In de marketingwereld heb je maar een paar seconden om indruk te maken, daarom moet jouw Social Media Content meteen krachtig en goed ontworpen zijn. Schiet je hiermee in een keer in de roos 🎯?

Dan heeft jouw Social Media Content de kracht om potentiële klanten te beïnvloeden, inspireren en verandering te veroorzaken.

Social Media Uitbesteden

Creëren van gevarieerde en professionele content

Alle social media kanalen zijn verschillend, maar hebben één overeenkomst. Dat is dat bezoekers snel scrollen en stoppen met scrollen wanneer ze iets interessants zien. Het is daarom essentieel om interessante en gevarieerde inhoud te hebben om op te vallen in deze snelle omgeving.

Iedere posts moet dus interessante en gevarieerde inhoud hebben. We creëren een passende huisstijl voor de Socials, zodat jij flinke stappen kan zetten. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat het visuele gedeelte bij het verhaal past.

Social Media Uitbesteden

Extra gas geven

Wil je graag een extra zetje geven dan kunnen wij de content ook boosten met advertenties. Met social media adverteren kun je een nieuwe doelgroep bereiken en kun je gemakkelijker en sneller meer mensen bereiken 🏎️💨

Social Media Uitbesteden

Samen de persoonlijke touch verzorgen

Het uitbesteden van jouw Social Media betekent bij ons niet dat jij geen input meer hebt. Die persoonlijke touch is juist de kracht op social media. Door een persoonlijke WhatsApp chat met ons sta jij 1-op-1 in contact met de specialisten van J-Concept.

Heb jij een leuk nieuwtje of een mooi project, stuur lekker een appje. Je mag ons natuurlijk ook appen of selfies sturen als je iets leuk aan het doen bent 😁.

5,0

Kennismaking

Kiezen welke kanalen we gaan gebruiken

Doelen opstellen

Puntjes op de “i” zetten

Time to smile 😁

1-op-1 contact via whatsapp

Jij blijft ook input geven voor de persoonlijke touch

Wij zorgen voor professionele en gevarieerde content

De volledige kracht van social media voor jouw bedrijf benutten

Het professioneel inrichten van de social media kanalen voor jouw bedrijf

Waarom zou ik mijn social media laten uitbesteden?

Het uitbesteden van jouw sociale media kan een geweldige manier zijn om tijd en energie te besparen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw kanalen in goede handen zijn bij experts die bekend zijn met de uitdagingen en best practices voor het beheer van sociale media.

Hoeveel gebruikers zitten er in Nederland op Social Media?
WhatsApp11.000.000
Facebook10.300.000
Instagram6.600.000
LinkedIn5.000.000
Pinterest4.200.000
Wat is Social Media?

Social media is eigenlijk de verzamelnaam voor alle online platformen die het mogelijk maken om met elkaar te communiceren. Voorbeelden hiervan zijn Facebook, Instagram, WhatsApp, LinkedIn en Pinterest.

Wat is Social Media Marketing?

Social media marketing omvat het gebruik van verschillende online platforms om een product of dienst te promoten. Het kan hierbij gaan om kanalen als Facebook, Instagram, WhatsApp, LinkedIn en Pinterest.