Merkbekendheid

Wat is jouw boodschap? Wie wil je bereiken? Waar zit je doelgroep? 

In de marketingwereld heb je maar een paar seconden om indruk te maken, daarom moet jouw branding meteen sterk en goed ontworpen zijn. Schiet je hiermee in een keer in de roos 🎯?

Dan heeft jouw logo ontwerp de kracht om potentiële klanten te beïnvloeden, inspireren en verandering te veroorzaken.

Origineel logo ontwerpen

Jij wilt jouw logo ontwerp onderscheiden van de concurrentie, toch? Dat weten wij! Dit is natuurlijk wat je wilt, want je wilt opvallen bij jouw klanten en natuurlijk de concurrentie pesten met jouw sexy logo.

Zorg voor een krachtig, tijdloos en professioneel logo ontwerp waarin direct duidelijk wordt welke diensten of producten je levert.

Een logo ontwerp voor drukwerk

Of je nu een logo ontwerp wilt voor bedrukkingen, etalages, stickers, autobelettering of bedrijfskleding. Wij zorgen dat het logo ontwerp direct geschikt is voor alle mogelijke uitingen. Het kan op verzoek in elk denkbaar formaat. Omdat we ook samenwerken met een drukkerij zijn wij er zeker van dat het logo ontwerp hiervoor geschikt is.

Een Logo ontwerp wat niet scherper kan

Om ervoor te zorgen dat jouw logo ontwerp voor vrijwel alle gangbare toepassingen gebruikt kan worden, ontvang je het logo van ons in de volgenden bestandsformaten, AI, PDF, SVG, JPG, PNG en EPS. Hierdoor blijft het onder alle omstandigheden superscherp. Of je het nu 100x of 5x vergroot, alle lijnen blijven haarscherp!

5,0

Kennismaking

Logo ontwerp maken

j

Puntjes op de “i” zetten

Oplevering van het logo ontwerp

Time to smile 😁

Logo ontwerp met een schot in de roos 🎯

Één logo ontwerper, één aanspreekpunt

Uniek logo op maat

Je ontvangt alle benodigde bestandsformaten, zodat het logo altijd scherp is

Wij maken jouw logo hét herkenbare element van het bedrijf

Waarom is een logo belangrijk?

Wanneer je kijkt naar welke factoren invloed hebben op jouw bedrijf komt het logo bij de meeste niet gelijk op plek één. Terwijl dat eigenlijk juist wel zou moeten, jouw logo is hét onderdeel van jouw bedrijf met de dienst of producten die je levert. We hebben een lijstje gemaakt waarom een logo zo belangrijk is 👉 het lijstje.

Welk programma gebruiken jullie om een logo te maken?

Een van de populairste professionele programma’s om logo’s en andere dingen in te ontwerpen, is Adobe Illustrator. Dit programma gebruiken wij ook om logo’s te ontwerpen.

Hoe moet een logo eruit zien?

Dit is natuurlijk per bedrijf verschillend, Het karakter van een bedrijf is altijd het uitgangspunt van het design. Wat doet het bedrijf? Welke kernwaarden heeft het bedrijf? Welke associaties passen hierbij? De antwoorden op deze vragen zullen de basis vormen van het ontwerp van jouw logo.

Hoelang duurt het logo ontwerpproces bij jullie?

DIt is een erg lastige vraag om antwoord op te geven. Het is namelijk afhankelijk van meerdere factoren dit komt door het maatwerk en het nodige vooronderzoek.